Goeie dansers (m/v, 24-35j)

Goeie dansers (m/v, 24-35j)

PROJECT

Beschrijving: « L’Opéra » is een Franse 8-delige TV-reeks, geregisseerd door Cécile Ducrocq, Lailia Marrakchi en ons Vlaams regisseur-duo Inti Calfat & Dirk Verheye (Over Water). In de hoofdrollen vinden we Ariane Labed (Attenberg, Assassin’s Creed), Raphaël Personnaz (The White Crow) en Suzy Memba.

Synopsis: Het verhaal toont ons het leven van Zoé, een 35-jarige sterballetdanseres. Haar privé-leven verloopt woelig, met te veel feestjes, te veel geliefden, te veel angsten,… Hierdoor haalt het ze het sterniveau niet meer en willen ze haar ontslaan, maar Zoé vecht tegen de instelling, haar leeftijdsgenoten en vooral tegen zichzelf om een tweede kans te krijgen. Aan haar zijde zien we Flora, 19 jaar oud, een jonge zwarte danseres, zich net heeft aangesloten bij het corps de ballet en moeite heeft haar te bewijzen. En Sébastien, 38 jaar oud, de gloednieuwe dansdirecteur, flamboyant en ambitieus, die de Opera wil laten schitteren aan het firmament van de werelddans…

WIJ ZOEKEN

Profiel 1: Voor een scène in een discotheek zoeken we 10 knappe, goeie dansers tussen 24 en 35 jaar (5 mannen en 5 vrouwen) die zorgen voor de ambiance op de dansvloer. Je danst rond één van de personages. We zoeken dus dansers met danservaring (professioneel of als hobby, zolang je je goed kan uitleven op de dansvloer!)

Restricties ivm look: We bevinden ons in Parijs, in de hippere / trendy uitgaansbuurt. Je beschikt over hippe / modieuze uitgaanskledij.

PRAKTISCH

Datum opname: Woensdag 30/09

Tijdstip opname: Uren worden nog concreet bevestigd, maar hou voorlopig vrij tussen 11u en 22u.

Locatie opname: 1000 Brussel

Vergoeding: 70 euro/dag (inclusief vervoerskosten)

Verdere opmerkingen

Je danst heel graag, want je zal de hele dag de ambiance er moeten inhouden en dansen.

Stel je kandidaat

Dans je graag en goed en je hebt zin om deel te nemen aan deze opnames? Stuur een mailtje naar film@xtraz.be met de titel DANS en in de mail:

  • Naam, leeftijd en GSM-nummer
  • Postcode + woonplaats
  • Geef kort uitleg over jouw danservaring
  • Jouw maten: Lengte + confectiemaat
  • Duidelijke en RECENTE foto’s: minimum 1 close-up/selfie en 1 totaalfoto
  • Maak een video waarop we jou zien dansen (op een hip nummer, zoals je zou dansen in een discotheek, met ook een passende trendy / modieuze uitgaansoutfit aan) De video kan je ofwel mailen, ofwel via wetransfer mailen ofwel doorsturen via WhatsApp naar Brigitte: 0496 36 24 56

Gelieve te reageren zoals gevraagd! Kandidaturen via SMS, WhatsApp, messenger,… worden niet behandeld.

Yves Bassambi

ARTICLES SEMBLABLES

Lire aussi x